Total footcare

Courtin-7

Kenmerkend voor de Footcare lijn van Courtin is de toevoeging van Tea Tree olie aan alle producten. Dit maakt de Courtin Footcare producten bijzonder effectief bij de behandeling van tal van huid en nagelproblemen waaronder eelt, eczeem en kalknagels. De voetverzorgingsproducten die de Courtin Specialist tijdens de behandeling gebruikt zijn ook verkrijgbaar in verkoopformaat. Zo kan de salonbehandeling ook thuis worden ondersteund met de juiste producten.

 

 

Courtin Tea Tree oil 100% pure

Tea Tree olie 100% puur

De Courtin Pure Tea Tree Oil is de puurste vorm van Tea tree olie. De essentiële olie vormt de basis voor Courtin skin- en footcare producten en is ook wel bekend als EHBO in een flesje vanwege zijn veelzijdige gebruik.

De olie bestaat uit Melaleuca Alternifolia Leaf Oil en Limonene. Het ingrediënt Limonene is een onderdeel van het ingrediënt Melaleuca Alternifolia Leaf Oil en moet daarom apart worden vermeld op de ingrediënten lijst. Maar de olie is helemaal 100% puur en toepasbaar voor verschillende doeleinden.

 

Gebruiksaanwijzing

Diverse gebruiksaanwijzingen, zie Gebruik van Tea Tree olie.

Let op! Courtin Pure Tea Tree olie is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik!

Courtin Tea Tree oil

Courtin Footbath

Voetbad

Voor een intensieve reiniging en verfrissing van de vermoeide voeten. De huid voelt weer glad en fris aan.

 

Gebruiksaanwijzing

Vermeng 1 eetlepel gel met circa 4 liter water en laat uw voeten hierin 5 minuten baden. Aansluitend goed droogmaken en verzorgen met Courtin voetencrème.

Courtin Foot bath

Courtin Hand and Face wash

Wasgel voor hand & gezicht

De wasgel met een diepreinigende werking hoort bij zowel skincare als footcare. Ze verwijdert onzuiverheden en reguleert de vetafscheiding. Maakt de huid zacht en soepel.

Geschikt voor de reiniging van handen, gezicht en lichaam.

 

Gebruiksaanwijzing

De wasgel royaal aanbrengen en verdelen met een beetje water. Naspoelen met rijkelijk stromend water. Eventueel verfrissen met Courtin Lotion.

handandface

Courtin Rub-off peeling

Rub-off peeling

Deze skincare peeling verwijdert dode huidcellen en oppervlakkige onzuiverheden en is tevens geschikt voor de voeten. Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en maakt de huid weer glad en zacht. Geschikt voor zowel gelaat als voor de voeten.

Voor het verwijderen van dode huidcellen zonder gebruik te maken van een korrel.

 

Gebruiksaanwijzing

De peeling aanbrengen op een goed gereinigde huid en met vingertoppen lichte, roterende bewegingen in masseren, totdat de peeling zich laat afrubbelen. Afspoelen met lauw/warm water. De huid verfrissen met wattenschijfjes met Courtin Lotion.

Courtin Rub-off peeling

Courtin Hand and foot cream

Hand en voetencrème

Deze crème op basis van Tea Tree olie heeft een verzorgende werking. De crème zorgt tevens voor een verzachtend resultaat.

Geschikt voor de droge en ruwe handen en voeten.

 

Gebruiksaanwijzing

Dagelijks na een warm bad of douche.
Reinig de voeten met het Courtin voetenbad. Breng op de eeltplekken pure Tea Tree olie aan en masseer deze in de huid. Daarna de hand en voet crème royaal aanbrengen en in masseren.

Courtin Hand and foot cream

Courtin Chapped skin cream

Klovencrème

De perfecte verzorgingscrème voor voeten met sterk vereelte zolen die bij uitdroging tot scheurtjes en kloven kunnen leiden. Bij regelmatig gebruik verzacht de klovencrème het eelt. Helpt tegen kloven en bevordert het herstel. Ook zeer geschikt voor ruwe huid boven op de voeten.
Geschikt voor droge voeten met veel eelt en of kloven.

 

Gebruiksaanwijzing

Dagelijks na de reiniging op droge voeten aanbrengen en in de huid masseren.

klovencreme

Courtin Icegel

Ijsgel

Voor het verfrissen van vermoeide, sterk belaste en branderige voeten en benen. De ijsgel wordt direct opgenomen door de huid en laat geen vetfilm achter. Vermindert nare geurtjes en verbetert de microcirculatie.

 

Gebruiksaanwijzing

Te gebruiken meerdere malen per dag, wanneer de voeten of benen branderig en vermoeid aanvoelen. Zachtjes in masseren van de voetzool naar de dij toe. Vooral op de gezwollen delen. Ook te gebruiken om nare luchtjes van de voeten te voorkomen.

Courtin Icegel

Courtin Nail oil

Nagelolie

Bevat zeer verzorgende en werkzame stoffen, welke helpen om gespleten nagels te voorkomen. Geeft de nagels hun natuurlijke glans weer terug. Geschikt voor de nagels van handen en voeten.

 

Gebruiksaanwijzing

Eenmaal per dag aanbrengen en enige minuten in masseren, tot de olie door de nagel is opgenomen.

Courtin Nail oil

Courtin Foot deodorant spray

24-uurs fluïde

Verfrist en deodoriseert de voeten langdurig. Hydraterend en verzachtend. Eventuele geuren worden geneutraliseerd.

 

Gebruiksaanwijzing

Te gebruiken als dagelijkse verzorging van de voeten. Spuit de voet deodorant op droge voeten aan de boven en onderkant en wrijf deze in (vooral ook tussen de tenen).

40145 Courtin Foot deodorant spray