Courtin tea tree oil

Language:

Courtin | Salonproducten 

Alle Courtin producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Dancohr Corporation. Dat houd in dat alleen u als pedicure of schoonheidsspecialist bij Dancohr kan inkopen. Courtin heeft verschillende productlijnen in het assortiment en kan verdeeld worden in de volgende categorieën:

 

 

Het assortiment bestaat uit salonproducten, consumenten producten en miniaturen.

 

Als (aankomend) Courtin pedicure of schoonheidsspecialiste gebruikt u tijdens de behandelingen de salonproducten die precies afgestemd zijn op de huid van uw klant. Bij probleemhuiden en voetproblemen worden Courtin behandelingen in kuurverband aangeraden, waarbij de salonbehandelingen gezien moeten worden als intensieve probleemoplossende behandelingen.

Tussen de behandelingen in is het van groot belang dat u uw klanten dezelfde Courtin producten voor thuis aanbiedt. Daardoor kan uw klant tussen de behandelingen door zelf de huid blijvend ondersteunen. Het resultaat van deze werkwijze zal u verbazen.

 

Wilt u kennis maken met Courtin, vraag dan een gratis proefpakket aan. Onze Area Sales Coach komt graag vrijblijvend bij u langs om de producten persoonlijk aan u uit te leggen en te demonstreren.