Language:

Tea Tree olie 

Een helende olie op natuurlijke basis. Deze olie is veelzijdig in gebruik en veilig voor de meeste huidtypes. De krachtige Tea Tree olie heeft een verzachtende werking.

Ref. 40035

Rub-off peeling  

Deze peeling verwijdert snel dode huidcellen en oppervlakkige onzuiverheden. Stimuleert de celvernieuwing en maakt de huid weer glad en zacht.

Ref. 40021

Hand en voetencrème  

Deze crème op basis van tea tree olie heeft een reinigende en verzorgende werking. De crème zorgt tevens voor zuiverende en verzachtende resultaten. Na de reiniging aanbrengen en in masseren.

Ref. 40028

Klovencrème  

De perfecte verzorgingscrème voor voeten met sterk vereelte zolen die bij uitdroging tot scheurtjes en kloven kunnen leiden. Bij regelmatig gebruik verzacht de klovencrème het eelt. Helpt tegen kloven en bevordert het herstel.

Ref. 40100

Voetenbad 

Voor een intensieve reiniging en verfrissing van de vermoeide voeten. De huid voelt weer glad en fris aan. Vermeng 1 eetlepel gel met circa 4 liter water en laat uw voeten hierin 5 minuten baden.

Ref. 40105

Icegel 

Voor het verfrissen van vermoeide, sterk belaste en branderige voeten en benen. De ijsgel wordt direct opgenomen door de huid en laat geen vetfilm achter. Voorkomt nare geurtjes en stimuleert de oppervlaktecirculatie.

Ref. 40115

Nagelolie 

Bevat zeer verzorgende en werkzame stoffen, welke helpen om gespleten nagels te voorkomen. Geeft de nagels hun natuurlijke glans weer terug. Eenmaal per dag aanbrengen en enige minuten in masseren, tot de olie door de nagel is opgenomen.

Ref. 40125

Verfrissende voeten mousse  

De unieke formule heeft een 4-voudige werking. De Courtin verfrissende voeten mousse vermindert transpirerende voeten, beschermt de gevoelige huid tegen voetschimmel, reduceert geurvorming en verzorgt de aangetaste huid.

Ref. 40140

Voet deodorant spray  

Verfrist en deodoriseert de voeten langdurig. Hydraterend en kalmerend. Eventuele geuren worden geneutraliseerd. Spray de voetdeodorant op en onder de droge voeten, vooral ook tussen de tenen.

Ref. 40145