Language:

Tea Tree olie 

Een helende olie op natuurlijke basis. Deze olie is veelzijdig in gebruik en veilig voor de meeste huidtypes. De krachtige Tea Tree olie heeft een verzachtende werking.

Ref. 40035

Reinigingsmilk  

Reinigt en zuivert de poriën, verwijdert alle onzuiverheden en make-up resten. Herstelt het evenwicht van de talgproductie.

Ref. 40010

Lotion 

Verwijdert de laatste resten van reinigingsmilk en andere onzuiverheden. Kalmeert de huid en reguleert de overtollige talgproductie.

Ref. 40011

Wasgel voor hand & gezicht  

Een wasgel met een diepreinigende werking. Verwijdert onzuiverheden en reguleert de vetafscheiding. Maakt de huid zacht en soepel.

Ref. 40020

Enzymatische peeling  

Deze enzymatische peeling verwijdert snel dode huidcellen en oppervlakkige onzuiverheden. Ook zeer geschikt voor huiden met een verstoorde talgklierfunctie.De huid voelt weer zacht en soepel aan.

Ref. 40022

Spot corrector  

De Spot Corrector is een speciaal ontworpen pen om onzuiverheden snel te bestrijden. Het bevat actieve werkstoffen die zorgen voor een snel herstel. Tevens kan het gebruik van de spot corrector zorgen voor vermindering van het optreden van littekens.

Ref. 40023

24-uurs crème  

Deze 24-uurs crème reguleert de vocht en talgproductie.Tevens heeft ze een verzachtende en hydraterende werking. Beschermt de gevoelige huid.

Ref. 40025

Fluïde 24-uurs crème  

Deze Fluïde 24-uurs crème heeft een lichte, niet vette textuur en reguleert de vocht en talgproductie. Tevens heeft ze een verzachtende en hydraterende werking.

Ref. 40026

Masker  

Het Courtin masker kalmeert, hydrateert en verzacht de probleemhuid. Reinig de huid met Courtin wasgel of reinigingsmilk.

Ref. 40030

Lipbalsem  

Deze lipbalsem beschermt tegen uv-straling en heeft een verzorgende werking. De lippen worden intensief gehydrateerd en gevoed.

Ref. 40061